algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

«Son Moix estarà acabat dia quinze de maig»

Carlos Ripoll visità ahir les obres i comprovà que bona part dels vestidors ja estan enrajolats

Carlos Ripoll, tinent de batle d'Urbanisme de l'Ajuntament de Palma, és el responsable directe de les obres del nou estadi de Son Moix. Diari de Balears visità ahir amb Carlos Ripoll Son Moix i comprovà que, per posar un sol exemple, els enrajoladors ja fan feina en els vestidors.

Ripoll assegurà que «el quinze de maig l'estadi estarà acabat», malgrat que va reconèixer que poden faltar «alguns detalls ornamentals». Ara mateix, les tribunes ja estan pràcticament acabades i només resten per col·locar un grapat de peces prefabricades "no moltes" en un costat de la tribuna de sol i un dels fons.

Evidentment, el camp no té encara herba, malgrat que es pot comprovar com el reg ja està instal·lat. Ripoll, quan falten poc més de quatre mesos per a l'inici de la Universíada "tres de juliol" controla tots els detalls per petits que siguin. Així, explica que manté contactes setmanals amb els francesos que han sembrat l'herba. «Ja té dos dits, però no s'implantarà fins el mes d'abril», explicà.

Les mènsules que han de sostenir la coberta ja són a l'estadi i la marquesina es troba ara mateix en el procés final de construcció.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris