lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín:
11°

Son Pardo: El quartet deixa un fons d'1.220.500 pessetes

Super Dirt K trencà tots els pronòstics de l'aposta en adjudicar-se la victòria final

L'hipòdrom de Son Pardo se sumà al de Manacor i també deixà un fons milionari per al quartet especial de la setmana que ve, després que l'aposta d'ahir quedàs deserta.

Super Dirt K va ser el màxim responsable que no hi hagués cap encertant del quartet, ja que no entrava dins els plans de ningú per a la victòria, i va ser precisament qui travessà la meta en primera posició. Per darrere ell entraren els favorits Queen Anet, Clinton Corner i Boree du Pouget, que completaren així el quartet. En aquesta mateixa cursa, un altre dels favorits com era Whitaker CN fou distanciat i ajudà que cap apostant encertàs el quartet.

Per una altra banda, a la reunió d'ahir a Son Pardo, destacà també la cursa per a poltres de tres anys generació D, amb la victòria contra pronòstic de Diluvi amb un temps d'1.21.2, seguit en la segona posició per Dard Piroska amb un temps d'1.22.2, Dalia des Puig (1.22.4) i Dilleul amb una mitjana d'1.22.5.

Per la seva banda, els que no fa moltes setmanes eren els dominadors de la generació, com ara Deninet Star, Dama Real o Didy Blai, tingueren una pobra actuació ja que cap d'ells no va aconseguir ni tan sols col·locar-se.

Finalment cal destacar la quarta correguda, amb el premi aprenents en joc, en què Pilar Estelrich entrà en primera posició a les regnes de Best For Fun amb un temps final d'1.20.8. S. Roig, menant Sonny Wood, entrà en segona posició amb una mitjana d'1.20.9; J. Andreu, a les regnes de Fish Run, entrà en tercera posició amb un temps d'1.19.3, mentre que en quarta posició entrà Miss Rapsody amb M. Servera al cabriol i amb una mitjana d'1.21.3.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris