nubes dispersas
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

Classical Action guanya la concertada joqueis a Manacor

El quartet especial quedà desert i acumula un fons de 3.154.200 pessetes per dissabte que ve

Biel Pou, amb l'egua Classical Action, s'imposava de manera còmoda a la correguda especial per a joqueis després de rodar al capdavant de la cursa durant la pràctica totalitat del recorregut, seguit en tot moment per l'altre favorit, Biniati de Quick, que havia de superar 50 metres d'hàndicap i que finalment no el podia superar tot i que marcàs una mitjana d'1.21.9.

A la correguda concertada per a poltres de tres anys generació D, tornava a guanyar Did Pride SC, que d'aquesta manera sumava la seva quarta victòria dins el Municipal de Manacor. Dinero Fácil F i Daurat Llar, que en principi es presentaven com els màxims oponents de Did Pride SC, no varen tenir una bona actuació, ja que ni tan sols aconseguiren col·locar-se.

Sens dubte la correguda que havia despertat més interès era la del quartet especial, que s'iniciava amb un important fons d'1.629.300 pessetes. Les expectatives dels apostants s'havien decantat cap a Zoot Run i War Dance. Aquest darrer no fallava i s'imposava després de rodar tota la cursa al capdavant del grup i fins i tot agafant avantatge en els metres finals. Però l'imprevista segona posició de Velmor Kerveyer, seguit per una Another Mother molt regular i de Zoot Run, que només podia ser quarta, feia que no sortís cap butlleta encertant, per la qual cosa el fons acumulat per a la reunió de la propera setmana ja supera els tres milions de pessetes (3.154.200).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris