algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Son Pardo: Crazy Horse s'imposa contra pronòstic

La favorita Clivia d'Abril fou segona i Caster Kid, que reapareixia, acabà quart

Caster Kid reaparegué a Son Pardo i ho va fer amb un bon registre, tot i que només li serví per ser quart. El cavall de la quadra Es Cabanells rodà a una mitjana d'1.20.5, però per davant tenia altres cavalls en plena forma que no li deixaren assaborir el triomf. En aquesta mateixa vuitena cursa de la reunió d'ahir, la gran favorita, Clivia d'Abril es va haver de conformar aquesta vegada amb la segona posició (1.20.3) per darrere de Crazy Horse (1.20.0), tot i que cal dir que no va ser amb Joan Antoni Riera a les regnes ja que aquest no baixà a Palma a causa d'estar passant la grip.

D'altra banda, cal destacar la victòria de Bluesbreaker a la setena cursa amb un temps final d'1.18.5 sobre 1.700 metres, essent la millor marca de la reunió. Segon va ser Queen Anet (1.18.7), tercer Bob de Chassant (1.18.8) i Miss Princess fou quarta (1.19.0).

Pel que fa a la concertada per a poltres de tres anys generació D, Daurat Llar s'imposà amb un registre d'1.25.5, mentre que per darrere d'ell arribaren Dinero Facil F (1.26.7) i Dines (1.27.2).

Finalment, Big guanyà el premi Amateurs amb A. Artigues a les regnes, seguit d'Ambassador Fortuna menat per V. Matas i d'Scotty Lobell amb A. Rosselló a les regnes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris