algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

Cipollini s'imposa a Cala Rajada en un ajustat esprint

En els darrers metres va superar McEwen i Steels

Era una etapa feta per acabar en un emocionant esprint i les previsions es compliren al cent per cent. Arribada a l'esprint i vencedor el de gairebé sempre: Mario Cipollini.

La jornada d'ahir s'inicià amb una lleugera pluja i amb temperatures molt baixes. Així, aviat s'iniciaren els primers intents d'escapada, que més que això semblava que era una simple estratègia per desfer-se de l'intens fred.

Destaca d'entre aquests intents el del mallorquí Toni Colom, que igual que la resta quedà en tan sols un intent. Però hi va haver un ciclista que s'ho va prendre seriosament, i va veure possible l'aventura en solitari. El ciclista del Fuenlabrada-Deportpublic, José Miguel Elizburu, s'aferrà fort a la seva bicicleta i anà sumant segons i minuts fins a aconseguir un màxim avantatge de 6 minuts i 45 segons, quan es rodava pel quilòmetre 89 de cursa. A partir d'aquí les forces d'Elizburu començaren a minvar i el grup començà a retallar les distàncies respecte de l'escapat. Així l'aventura d'Elizburu s'acabà quan arribaren al quilòmetre 119.

A partir d'aquí començà una altra cursa. Fins llavors els ciclistes havien rodat amb molta tranquil·litat a causa del fred i la pluja, però havia arribat el moment de mostrar-se davant la televisió, i així els equips amb velocistes a les seves files començaren a agafar posicions al capdavant del grup i augmentaren notablement el ritme.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris