nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
14°

Laurent Jalabert tria la Vuelta

El francès de l'ONCE manifestà ahir que deixa de banda el Tour i que disputarà la cursa espanyola

El ciclista francès de l'equip ONCE, Laurent Jalabert, manifestà en arribar a Palma, que seria aquí on decidiria si enguany disputava el Tour de França o la Vuelta a Espanya, deixant ja descartat el Giro.

No ha tardat molt a decidir-se, ja que ahir mateix, manifestà que la decisió ha estat la de córrer la prova espanyola i deixar de banda la ronda francesa.

Tant Manolo Saiz com Jalabert coincidiren que el millor per a l'ONCE com per al mateix ciclista, és enfocar la temporada espanyola, que just començà ahir, per a la Vuelta a Espanya.

Jalabert recordà que arribà a l'Illa immers en el dubte, però que després de reunir-se amb el seu tècnic, desaparegueren tots.
«Està clar que el Tour no és la meva millor cursa si es miren els resultats obtinguts. Vull córrer una cursa en la qual tengui oportunitats de fer qualque cosa a la general, i aquesta és la Vuelta», explicà.

Laurent Jalabert haurà de compartir aquesta temporada el lideratge de l'equip amb el recent arribat Abraham Olano i al respecte explicà que «repartir la responsabilitat sempre és bo. Hi estic acostumat i no m'importa. L'arribada d'Olano és bona ja que servirà per millorar el nivell de tot l'equip».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris