algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
18°

La Challenge pren avui el passeig marítim en l'inici de la 8a edició

La prova mallorquina suposa el punt de partida del ciclisme mundial

Finalment arriba el dia. El passeig marítim serà avui matí l'escenari de la primera etapa de la vuitena edició de la Challenge Internacional Volta a Mallorca.

204 corredors i 17 equips formen el grup més nombrós i important de la història de la Challenge, que arriba a una nova edició i amb forces i cares renovades. Així es podrà gaudir durant cinc dies de la presència a les carreteres de Mallorca de les principals figures del ciclisme mundial, a excepció de molts pocs. Així tornaran a estar amb nosaltres corredors de la talla de Jan Ulrich, Laurent Jalabert, Abraham Olano, el «Chaba» Jiménez, Bjarne Riis, Eugeny Berzin, Fernando Escartín o Mario Cipollini entre d'altres. La primera etapa transcorrerà íntegrament al passeig marítim, on els ciclistes hauran de fer 10 voltes a un circuit urbà de 8 quilòmetres.

Mario Cipollini confirmà la seva presència en aquesta primera etapa per la qual cosa es converteix immediatament en el principal favorit a adjudicar-se el seu primer triomf en la prova mallorquina, tot i que si és així serà amb el permís d'altres excel·lents esprintadors, presents també al grup de sortida.

El passeig marítim, tancat a la circulació  

Durant el dia d'avui, l'estacionament queda prohibit de les 06.00 a les 14.00 hores a tot el passeig marítim (des de les Duanes fins a la rotonda de Portopí. A més a més la circulació està prohibida de 06.00 a 14.00 hores al passeig marítim i autovia de Llevant en direcció al centre de la ciutat (tallat a rotonda Portopí). De 09.00 a 14.00 hores, a l'autovia de Llevant i passeig marítim en direcció a Portopí (tallat a partir de l'avinguda Gabriel Alomar i Villalonga); i de les 10.00 a les 12.00 hores a l'avinguda Comte Sallent, Joan March, Alexandre Rosselló i Gabriel Alomar i Villalonga en sentit a l'autovia de Llevant.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris