nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
11°

Ana Servera, a les regnes de Cuink Twist, guanyà la concertada Dames

El millor temps el marcà Varco (1.19.0) tot i que només li serví per ser tercer

En contra del que sol ser habitual, la concertada Dames d'ahir dissabte transcorria amb un grup en filera índia comandat per Cuink Twist, menat per Ana Servera, seguit per Archetipe, Alcon GS i Bindy's Crown. Quan faltava una volta per a l'arribada el favorit Bindy's Crown, a qui menava Pilar Estelrich, atacà però no va ser fins a falta d'uns 300 metres quan aconseguí superar Archetipe (C. Nicolau) i Alcon GS (B. Riera). Ja no va poder amb la bona actuació de Cuink Twist, que guanyava la cursa rodant a 1.23.5.

Es disputava també una proba especial per a poltres de tres anys a la qual s'imposava el debutant Dany Branch, seguit a poca distància per Daurat Llar.

La cursa estel·lar es presentava amb la incògnita del debutant Docteur, menat per Joan Antoni Riera, i si bé al principi de la cursa semblava que havia de guanyar les primeres posicions, quan només s'havien disputat 600 metres de cursa era distanciat per galopar. La cursa la dominà de principi a fi Neldas Peak, que a mesura que anaven passant els metres s'afiançava més en la primera posició, i guanyà amb un registre d'1.20.7, seguida per Another Mother, que en cap moment li va perdre l'estela, mentre que Varco, amb una gran darrera volta era tercer amb la millor marca de la reunió a 1.19.0. Finalment, el quartet quedà desert acumulant un fons d'1.035.700 pessetes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris