algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
17°

Mallorca Bus torna a estar al costat de la Challenge

El «cotxe granera» pertany a l'empresa de transports

A qualsevol cursa ciclista hi ha aspectes que queden al marge de la promoció màxima i moltes vegades fora de l'abast dels mateixos seguidors al ciclisme, però que per al bon desenvolupament de la cursa i la tranquil·litat dels ciclistes és essencial.

En aquest aspecte es troba Mallorca Bus. L'empresa de transports torna a estar un any més amb la prova mallorquina, aportant els autocars necessaris i, sobretot, amb la presència del «cotxe granera», un vehicle de gran importància dins la cursa, tot i que pel fet d'estar situat a la coa del grup sol passar desapercebut.

Mallorca Bus continua donant suport a la Challenge Internacional Volta a Mallorca, perquè des de sempre hi ha estat i perquè donar el seu suport a l'esport forma part de la seva filosofia de treball.

Així, a la vuitena edició de la prova mallorquina, un autocar de Mallorca Bus tornarà a ser el darrer a passar per les carreteres mallorquines una vegada comenci la prova. La importància d'aquest autocar és màxima, sobretot quan es parla amb els principals protagonistes que no són d'altres que els ciclistes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris