algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
10°

Una «Volta» cada vegada més gran

La Challenge arriba a la VIII edició amb més equips i amb més figures internacionals

Una vegada més, i ja en duim vuit, Mallorca es convertirà durant un parell de dies en la capital del ciclisme mundial, amb la presència a les carreteres de l'Illa dels principals equips de tot el món i de les seves màximes figures.

17 equips en total, xifra a la qual s'arriba per primera vegada en la història, formaran la VIII edició de la Challenge Internacional Volta a Mallorca, que des de diumenge que ve i durant cinc dies copsarà les carreteres de tota l'Illa.

Avui migdia, a partir de les 12.00 hores, es procedirà a la presentació de la prova al Consolat del Mar, seu del Govern balear, i amb la presència de les màximes autoritats locals i autonòmiques.

La Challenge és la primera prova del calendari UCI que es disputa en tota la temporada, i per aquesta mateixa raó, es pot gaudir de totes les novetats que presenten els equips de cara a la campanya de 1999. Així, es podrà veure per primera vegada Abraham Olano amb el mallot del conjunt ONCE amb qui finalment arribà a un acord, no exempt de problemàtica. A més a més Alex Zulle protagonitzarà una estranya història, ja que vendrà amb el seu equip, el Banesto, però no pot córrer ja que encara està sancionat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris