muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

Son Pardo: Alex Kid retornà amb triomf

El cavall de Joan Oliver s'adjudicà la victòria amb gran autoritat

Alex Kid retornà a la pista després d'una llarga absència i ho va fer amb un còmode triomf. El cavall de Joan Oliver, menat per Toni Solivellas, s'adjudicà el Premi Nacional amb un temps d'1.22.2 i sense la mínima dificultat. Era un dels grans al·licients d'una reunió marcada pel fred i per la retirada de nombrosos cavalls "més d'una vintena. I és que la forta nevada caiguda a la comarca de Manacor provocà que més d'un aficionats decidís quedar-se a casa. En qualsevol cas, la reunió de Son Pardo mai no va estar en perill.

Després del cavall llucmajorer arribaren Babieca GS, Bindy's Crown i Alcatraz TR, mentre que Apolo YC, un altre dels grans favorits, no aconseguí col·locar-se. Alex Kid no tardà gaire a recuperar els 50 metres d'handicap, i demostrà que la recuperació va pel bon camí. En tot cas, encara és prest per saber si el cavall de la quadra de Joan Oliver aconseguirà, altre cop, coronar-se com un dels millors nacionals.

El fons acumulat al quartet "1.596.300 pessetes" havia despertat interès. Finalment, els encertants del quartet s'embutxacaren 242.280 pessetes.

La segona correguda de l'horabaixa, reservada als poltres de tres anys "generació D", fou guanyada per Don León (1.24.6), que superà Dinero Facil F i Dipper Crown.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris