cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
24°

Javier Castillejo és el nou campió del món superwelter

El boxejador espanyol Javier Castillejo es proclamà la matinada de divendres a dissabte campió del Món dels pesos Superwelters, versió Consell Mundial, després d'arrabassar el títol al nord-americà Keith Mullings, a qui derrotà a punts en decisió dividida.

En un combat molt igualat celebrat a la plaça de toros coberta de Leganés, Castillejo aconseguí la victòria després que les cartolines dels jutges votassin al seu favor per dos a u.

L'espanyol cercà des de l'inici el campió, col·locant els seus cops i sortint ràpid de l'intercanvi. Per la seva banda Mullings, que aviat es va fer amb el centre del quadrilàter, es limità a fer la seva lluita i encaixar els cops de l'espanyol, a l'espera de la seva oportunitat.

Aquesta arribà a l'equador del combat, quan va estar a punt de tombar Castillejo. No obstant això, l'espanyol va poder recuperar-se i els darrers assalts del combat, tot i que igualats semblaren decantar-se al seu costat.

Castillejo es converteix en el vuitè campió del Món espanyol. El «lince de Parla» haurà de defensar el títol el setembre davant el mític Oscar de la Hoya, que pujarà de pes només per aquest combat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris