algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

Zoot Run complí els pronòstics

Els 14 encertants del quartet especial s'emportaren 297.660 pessetes cadascun

86852

Zoot Run complí les expectatives en aquesta ocasió i guanyà la cursa del quartet.

L'egua de la quadra Es Cabanells, Zoot Run, complia amb les expectatives i les esperances que havien dipositat sobre ella la majoria dels apostants que dissabte passat deixaren quasi quatre milions de pessetes a les finestres d'apostes temptats a provar sort al fons inicial de més de tres milions de pessetes.

La cursa va ser dominada en un primer moment per Another Mother i Neldas Peak, aquesta darrera dominant durant bona part del recorregut, però va ser als metres finals quan Zoot Run feia valer la seva superioritat i amb un gran esprint final entrava com a guanyadora amb el millor registre del capvespre d'1.19.1. Condor de la Noe aconseguia col·locar-se en segona posició mentre que Neldas Peak conservava la tercera plaça i Another Mother, que havia rodat per la corda durant tota la correguda es col·locava en quarta posició. L'escrutini va donar catorze combinacions vàlides, a les quals correspongué un dividend de 297.660 pessetes. És de destacar la gran quantitat de joc que es generà durant tot el capvespre ja que és un fet insòlit que es juguin 3.791.400 pessetes a una cursa.

Es disputava també a la reunió d'ahir capvespre al Municipal, una concertada per a Amateurs, correguda que el favorit Black Crom GS, menat per Colau Tous, va resoldre als darrers tres-cents metres quan els seus rivals li deixaren l'espai just per esprintar imposant-se amb un registre d'1.20.6 per davant d'Elan du Laudot amb un temps d'1.20.9. Cosette fou tercer amb un crono d'1.20.9 i d'Eda Mabon entrà en quarta posició amb una mitjana d'1.21.1.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris