cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
16°

Luis Fernández vol entrenar l'Athletic fins l'any 2001

L'entrenador de l'Athletic de Bilbao, Luis Fernández, anuncià ahir la seva intenció de quedar-se en el club basc fins a final de la temporada 2000-2001, si les coses continuen com fins ara i els resultats no l'obliguen a anar-se'n abans.

«De vegades et canses de parlar d'any en any. Si jo estic d'acord i ells també hi estan no hi haurà cap problema. No parlaré de condicions econòmiques ni farà falta mitja hora. Se solucionarà en cinc minuts. Amb un sí bastarà», avançà Fernández.

El tècnic de Tarifa traslladà als mesos de gener, febrer o març del 2000 la plasmació definitiva de l'ampliació de l'actual contracte que l'uneix amb l'Athletic fins el 30 de juny del darrer any del segle.

L'entrenador del Bilbao reconegué que no podrà continuar a Bilbao a partir de l'estiu del 2001 per motius familiars, perquè el major dels seus fills pugui continuar amb els seus estudis a França. Aquest aspecte, el familiar, és un dels detalls que Luis Fernández més valora per continuar a l'Athletic. «Els meus fills estan contents i la meva dona, si no està contenta al cent per cent, sí ho estarà almanco al 80 o al 90 per cent», desvetlà. Fernández també està content amb la gent amb qui treballa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris