nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
13°

Nou termini per a Son Moix

Ripoll assegura que l'estadi estarà acabat a final d'abril o començament de maig

73626

Les obres de Son Moix no avancen.

Per què estan ara mateix les obres de Son Moix pràcticament aturades? La resposta és clara i llampant: perquè la segona fase de la construcció de l'estadi encara no s'ha adjudicat. Ni més ni pus. En tot cas, Carlos Ripoll, tinent de batle d'Urbanisme, assegurà que no hi haurà cap dificultat perquè l'estadi estigui finalitzat a final d'abril o principi de maig. Així mateix, en aquests moments s'està efectuant feina en obra interior "que no es veu" com són els vestidors, els excusats...

L'estadi de Son Moix, com totes les obres de gran importància, ha passat per moments d'espectacular i ràpid creixement i per altres de ritme molt més lent. Així, és fàcil recordar que fer els fonaments va ser un llarg procés, quasi interminable. Les característiques del terreny provocaren que les bases de l'estadi s'haguessin de fer molt més profunds de l'inicialment previst. Això, clar, provocà que la feina inicial es perllongàs en el temps. Just després, quan es feien les tribunes l'avanç era pràcticament diari i es veia amb certa facilitat com, paulatinament, l'estadi anava agafant forma.

Ara mateix, l'obra sembla quasi aturada. I és que, malgrat hi ha obrers fent-hi feina, no poden fer-ne molta, ja que la segona fase de la construcció de l'estadi de Son Moix no està encara adjudicada. Així, Fomento de Construcciones y Contratas no pot fer una obra que encara no li ha estat adjudicada. Seria temerari per part de l'empresa constructora fer una feina que ningú no li ha encomanat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris