cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
17°

L'Illes Balears apunta molt amunt

El conjunt balear vol participar en curses peninsulars

L'equip ciclista Illes Balears realitzà la presentació del seu conjunt coincidint amb les festes de sant Sebastià. L'excampió d'Espanya Toni Porras, que debutà amb èxit com a director esportiu del Derbi-Capó, dirigirà la formació illenca.

La plantilla completa és la següent: L'excampió del món Miquel Alzamora, Biel Palmer, Joan Horrach, Joan Adrover, Lucas Puig, Emilio Monagas, Toni Abraham, Àngel García i Martí Martí, tots de Mallorca, Xavier Mercadal, de Menorca, Luis Fernández i Diego Alcacer, de València, Climent Picart, Jordi Fite, Jordi Nogué i Pere Boada, de Girona, juntament amb el britànic establert a Mallorca, James R. Hannington.

Una formació que ha aconseguit atreure l'atenció dels aficionats illencs. El president del club, Miquel Adrover, afirmà que l'entitat comptava amb el suport de les institucions illenques.

La primera participació de l'Illes Balears serà el dia 14 de febrer en la primera cursa d'Un Hivern a Mallorca, prova que generalment obre la temporada illenca.

Abans de participar en el Cinturó Internacional a Mallorca, del 13 al 18 d'abril, els responsables del club tenen previst participar el dia 28 de febrer en el Memorial Guerrita, en terres murcianes, i la Volta a Alacant i la Ronda Al Maestrazgo. El club ha anunciat també que prendrà part en altres proves per etapes a terres peninsulars.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris