algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

Pep Arbúcies: «El millor de tot és la bona actitud dels jugadors»

El tècnic del Ciutat d'Inca espera no ser cap dels dos darrers en acabar la Lliga

El Ciutat d'Inca ha canviat de cara. El nou conjunt format per Pep Arbúcies, amb els mateixos jugadors d'abans, ja té els primers resultats.
La imatge d'equip perdedor i de joc desganat que mostrava el conjunt inquer arreu de les pistes espanyoles i a la seva mateixa canxa, ha quedat enrere com a darrer record de Jaume Ventura. El Ciutat d'Inca és ara un equip alegre, més agressiu, i sobretot és un equip.

«El millor de tot des que som el primer entrenador és la bona actitud i predisposició que estan mostrant els jugadors, tant als entrenaments com als partits», manifesta el nou tècnic, Josep Miquel Arbúcies.

I és que fins i tot els mateixos jugadors reconeixen que el canvi els ha anat bé. Un dels homes claus de l'equip com és Berto Alzamora, manifestava ahir mateix que «ara tenim una altra imatge. Jugam amb més agressivitat i amb més alegria. Crec que estam començant a oferir el que podem oferir i això s'ha de reflectir poc a poc als resultats dels pròxims partits».

Així, el Ciutat d'Inca sembla haver redreçat el rumb, i ara ja pensa que la seva situació a la taula en acabar la Lliga no sigui cap de les dues darreres places. Arbúcies explicava ahir que «el nostre objectiu clar i únic és acabar fora de les dues darreres places. Sincerament, en la situació en la qual està l'equip ara, és l'únic objectiu que ens podem plantejar, i que no serà fàcil d'aconseguir», sentencià el tècnic del Ciutat d'Inca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris