algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
20°

José Àngel Calero s'emportà el trofeu Sant Sebastià

El Reial Club Nàutic de Palma fou el triomfador per equips

El parc de la Mar fou una vegada més el punt d'encontre d'un bon grapat de palistes que, amb les seves piragües, canviaren la imatge del parc.

El matí d'ahir diumenge reuní desenes de palistes per disputar el trofeu Sant Sebastià, organitzat per l'Ajuntament de Palma i com a part de les festes del patró de la ciutat.

A les 10.00 hores del matí es va donar la sortida a la primera prova, mentre que la darrera d'elles començà a les dotze del migdia.
José Àngel Calero, del Reial Club Nàutic de Palma, va ser el triomfador final a la categoria sènior, seguit en segona posició per David López, del mateix club. Pel que fa a la categoria júnior, el guanyador va ser David Mascaró, del Club Marítim Maó, seguit de Juan Manuel Pericàs, del RCN Palma.

A la categoria de canoa, el guanyador final va ser Miquel À. Sitjar, del RCN Palma, seguit de Jorge Merino del mateix club. Als cadets femenins, M. Magdalena Torres fou la guanyadora, seguida de Belén Ruiz, ambdues del RCN Palma. A la categoria infantil, Bianca Martínez va ser la guanyadora.

Finalment s'ha de destacar que Joan Fageda visità la zona de regates al parc de la Mar, acompanyat del regidor d'Esports i president de l'IME, Gaspar Oliver.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris