cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
16°

Son Pardo: Cesar de Saint Pol també guanya al trot muntat

El cavall de la quadra Germans Garau dominà des de l'inici

El principal atractiu de la reunió d'ahir a Son Pardo se centrava sense cap dubte a la cinquena correguda del programa. Un prova que excepcionalment es va dur a terme en la modalitat de trot muntat, i en la qual es disputava el premi Presidència del CIM.

La prova es va iniciar amb una sortida nul·la, després que un dels conductors tingués problemes amb una corretja. Amb la sortida bona, tot d'una Cesar de Saint Pol agafà el capdavant de la corrreguda, ràpidament Diamond Speed quedava distanciat, i només Catarinella era capaç d'aguantar el ritme del cavall de la quadra dels Germans Garau. Eren els dos favorits al triomf final, i la veritat és que des del començament ho varen demostrar.

Pràcticament les posicions no canviaren al darrer revolt respecte del primer, i Cesar de Saint Pol, menat per l'aprenent Pilar Estelrich, guanyava amb facilitat amb un temps d'1.20.4. A continuació venia Catarinella que, a les regnes de Toni Frontera, s'hagué de conformar amb el segon lloc, amb un temps d'1.21.8. Tercer fou Baron du Ringeat (1.23.4) i quart, Bob de Chassant (1.22.7).

De la resta, s'ha de destacar la victòria de Vandalo a la vuitena prova, i de Miss Princess a la sisena.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris