cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
20°

El TVM vendrà a Mallorca amb Jeroen Blijlevens

La Challenge Internacional Volta a Mallorca, comptarà un any més amb la presència del dos millors equips holandesos del moment dins el grup internacional, el Rabobank i el TVM Farm Frites.

La presència d'aquestes dues esquadres que compten amb un gran nombre de bons rodadors, assegura una gran competitivitat en etapes com la de Manacor o la de Cala Rajada.

El Rabobank, com és habitual, portarà el millor de l'equip, i així hi seran presents ciclistes com Erik Dekker, Robbie Mc Ewen, Leon Van Bon o Bart Vierhouten. Pel que fa al TVM, tampoc no escatimaran esforços i es presentaran amb corredors de la qualitat de Jeroen Blijlevens, un dels millors esprínters del grup internacional i que a Mallorca podrà mesurar les seves forces amb altres grans esprintadors com l'alemany Erik Zabel i Mario Cipollini.

Així les coses, sembla que la vuitena edició de la Challenge Internacional Volta a Mallorca es presentarà com una de les més atractives dels darrers anys, ja que també es podrà veure Olano per primera vegada amb el maillot de l'ONCE.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris