algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
18°

El Mallorca acceptaria vendre Roa per 1.500 milions de pessetes

L'entitat vermellenca i l'Udinese no es posen d'acord sobre l'opció de compra del defensa Pineda

El Mallorca demana 1.500 milions de pessetes per Carlos Roa. Avui per avui, malgrat que la clàusula de rescissió del futbolista argentí és de 3.000 milions, el conjunt que presideix Guillem Reynés prescindiria del porter per just la meitat. Així ho va confirmar ahir Carlos Roa, que no va tenir cap inconvenient a reconèixer que les negociacions amb el Mallorca per perllongar el seu contracte estan pràcticament trencades.

Carlos Roa es troba bé al Mallorca, però voldria millorar la seva fitxa, baixa en comparació a la d'altres grans figures del futbol espanyol. El porter argentí, de 29 anys, finalitza el seu contracte el trenta de juny de l'any 2001. El Mallorca estava disposat a augmentar la fitxa del futbolista, sempre que Roa perllongàs per una o dues temporades el seu contracte amb l'equip. Així, i malgrat que les negociacions estan ara trencades, el club ha comunicat a Alejandro Camaño, representant de Roa, que el Mallorca estaria disposat a traspassar el futbolista per 1.500 milions de pessetes.

D'altra banda, la possibilitat que l'internacional argentí Pineda, ara a les files de l'Udinese italià, firmi pel Mallorca s'allunya per moments. El Mallorca i l'Udinese pactaren la cessió del jugador fins el trenta de juny, però amb una opció de compra per part de l'entitat que presideix Guillem Reynés. Així, el Mallorca presentà divendres passat, un quart d'hora abans que finalitzàs el termini per inscriure jugadors, la documentació necessària. Això no obstant, a l'hora de firmar la documentació, el conjunt italià ha augmentat considerablement les seves pretensions si, finalment, el Mallorca vol fer efectiva l'opció de compra del futbolista. L'acord entre el club i el futbolista és total i absolut des de fa setmanes, però és complicat que, finalment, arribi a Mallorca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris