cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
25°

«El Barça-Madrid és d'interès general»

Ayuso, director general del CSD, vol que el derbi s'emeti en obert

Ignacio Ayuso, director general del Consell Superior d'Esports, afirmà ahir que el partit Barcelona-Reial Madrid de la 22a jornada de Lliga «és l'interès general per excel·lència», pel qual el consell de retransmissions ha de vetlar perquè s'emeti en obert.

«És lògic que la FORTA hagi elegit aqueix partit per oferir-lo el dissabte 13 de febrer i si sorgeixen problemes perquè Audiovisual Sport és refractari a emetre'l en obert, el consell de retransmissions esportives ha de vetlar perquè es compleixi l'interès general, segons diu la Llei», explicà Ayuso.

L'encontre entre el Barcelona i el Reial Madrid segueix, segons Ayuso, els criteris fixats pel consell de retransmissions per emetre en obert cada setmana el partit de més arrelament i incidència de la jornada de Lliga, sense deixar de complir el principi de transmissió a tots els camps per donar equilibri econòmic a la competició.

El director general es mostrà respectuós amb les decisions dels operadors i recordà que el CSD proposà incloure la Copa Intercontinental que guanyà el Reial Madrid a Tòquio, en el catàleg dels esdeveniments més rellevants per emetre en obert, encara que les televisions ho varen rebutjar.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris