algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

Cesar de Saint Pol guanyà el Ciutat de Palma

Duncan Power s'adjudicà l'Especial Poltres i Uquileo el premi Sant Sebastià

La Diada de Sant Sebastià no va decebre ningú. Cesar de Saint Pol, Duncan Power i Uquileo foren els grans triomfadors de l'horabaixa, ja que s'adjudicaren el premi Ciutat de Palma, l'Especial Poltres i el premi Sant Sebastià.

La primera gran prova de la jornada "premi Ciutat de Palma" tenia una inscripció d'autèntic luxe. Poc després de la sortida ja quedaren descartats tres dels deu participants. Coolman i Varco foren endarrerits ben aviat, mentre que Borgia du Pont aguantava sobre la pista poc més. Inicialment, My Best Valentine agafà el cap, seguit ben a prop per Laramie. El cavall de la quadra Can Tanca aconseguí superar My Best Valentine, que perdia forces per moments, i se situà així al capdavant de la correguda. Cesar de Saint Pol, aleshores, ja era just darrere Laramie. I així s'arribà a la darrera recta, en què l'exemplar de la quadra Germans Garau deixà ben clar que, ara per ara, és el més ràpid. Cesar de Saint Pol guanyà amb autoritat, per davant Laramie, Zoot Run i Scotty Lobell. Cesar de Saint Pol rodà a una mitjana d'1.16.1, que considerant l'estat de la pista "molt pesada" és un excel·lent registre.

El premi Especial Poltres presentava ahir multitud d'al·licients. Dafnis GS i Duncan Power "dos dels millors exemplars de la generació D" estrenaven menador. Joan Antoni Riera s'estrenava amb Dafnis GS, mentre que era Pere Puigserver l'encarregat de menar l'exemplar de la quadra A. Bordoy. A més, Dafnis corria per primera vegada amb els colors de la quadra Son Pere Andreu. Duncan Power, amb Pere Puigserver a les regnes, donà tot un recital i fou un just i clar guanyador. De sortida, el més ràpid va ser Dama Real. Tot feia pensar que, tard o d'hora, el cavall de la quadra J. Real, perdria força i deixaria pas als grans favorits. El guió estava escrit i es va complir, ja que a la darrera recta Dunca Power ja ocupava la primera posició, mentre que Dafnis GS era segon. Duncan Power guanyà amb autoritat (1-22-3), mentre que Dafnis GS feia botar a Juan Antoni Riera quan intentava l'impossible per arribar a la primera posició. Així, la segona plaça va ser per Didy Blai (1.23.6), mentre que Deninet Star era tercera (1.23.7) que superà Dama Real (1.23.8).

El premi Sant Sebastià presentava absències de consideració, malgrat que la inscripció era bona. En aquesta ocasió, el guió deia que la lluita per la primera posició havia de quedar centrada en Vae Victis SE i Uquileo. I en aquesta ocasió no s'equivocaren els pronòstics. De sortida, Uquileo agafà la primera posició, seguit ben a prop per Auba des Etangs i una mica més lluny per Vae Victis SE. Quan faltava una volta, les posicions continuaven com just després de la sortida, però Auba des Etangs començà a perdre terreny. Ja a la darrera recta, Uquileo encapçalava la correguda, mentre Vae Victis SE era segon i Apolo YC feia valer el segon bon final per situar-se tercer. Les posicions ja no es canviaren i Uquileo (1.20.5), amb certa comoditat, s'endugué el triomf. Vae Victis SE s'havia de conformar així amb la segona posició (1.20.8) per davant Apolo YC (1.20.9) i Ali GS (1.21.1).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris