algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 14°
22°

Avui, gran Diada de Sant Sebastià a Son Pardo

Cesar de Saint Pol és el màxim favorit per aconseguir l'històric premi Ciutat de Palma

Avui tindrà lloc una atractiva Diada de sant Sebastià a l'hipòdrom de Palma amb un total de 17 corregudes "vuit al matí i nou l'horabaixa.
Els aficionats podran gaudir així d'un gran dia de corregudes amb tres proves estel·lars "premi Ciutat de Palma, Especial Poltres i premi Sant Sebastià".

El Ciutat de Palma, que començarà a les 17.20 hores, compta amb la participació dels millors exemplars internacionals del moment. En principi, després de veure la trajectòria dels deu participants, s'ha de pensar en un nou triomf de Cesar de Saint Pol, ja que l'exemplar de la quadra Germans Garau totalitza cinc victòries en sis corregudes. Ara bé, no es pot oblidar que Laramie, guanyador del Criterium de velocitat, és capaç del millor. A més, el fet que la prova es disputi sobre la curta distància de 1.600 metres dóna un cert avantatge als rivals de Cesar de Saint Pol.

La participació es completa amb exemplars de la vàlua de Condor de la Noe, Soctty Lobell, Coolman, My Best Valentine, Varco, Zoot Run, Borgia du Pont i Faire Valoir. Qualsevol dels deu participants ha demostrat en distintes ocasions la seva qualitat, malgrat que el cavall de la quadra Germans Garau és el màxim favorit. A les 18.50 hores es donarà la sortida a l'Especial Poltres, que compta amb diversos al·licients. D'una banda, serà la primera ocasió en què Dafnis GS correrà amb els colors de la quadra Son Pere Andreu i ho farà amb Joan Antoni Riera a les regnes.

Finalment, el premi Sant Sebastià, marcat per les absències, s'iniciarà a les 18.50 hores. Entre els que no hi participen s'ha de destacar Alex Kid, Alcon Blai, Brandy Royal, Velvet Blai, Black Crom GS... Així, Vae Victis SE és el gran favorit a aconseguir el triomf, malgrat que no ho tindrà fàcil. Juntament amb el cavall de la quadra Germans Moyà Galmés, prendra part a la correguda Salva d'Or, Apolo YC, Uquileo, Vic des Bosc, Auba des Etangs, Nachito i Alí GS.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris