muy nuboso
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
14°

GR Bella, guanyadora de l'estel·lar de Manacor

Joan Antoni Riera, amb cinc victòries, fou una vegada més el millor

Bon espectacle el que es va poder presenciar a la reunió de sant Antoni d'ahir diumenge al municipal de Manacor en la majoria de proves del qual s'imposaven els favorits, si bé hi hagué qualque sorpresa com la que protagonitzava Vladimir, que amb un bon esprint guanyava a la sisena correguda els favorits Alegre SR o Bacalao TR, amb un bon resgitre d'1.23.5 La correguda concertada per a poltres era guanyada de manera còmoda per Dalton Ross, menat per un Joan Toni Riera, que a les quatre primeres corregudes ja havia aconseguit quatre victòries. Darrere ell es col·locaven Dolfo TR i Dansa Darbos.

Al quartet especial, el nacional Black Crom GS es feia amb la victòria després de realitzar una gran darrera recta superant la debutant Sonny Wood, que havia dominat la cursa durant quasi tot el recorregut, els dos amb el mateix registre d'1.21.4. Completaven el quartet Urnett, tercer, i per a la quarta posició es produïa un empat entre Salva d'Or i Mandy Kinney.

En el trasncurs d'aquesta jornada foren entregats els trofeus i distincions als més destacats de l'any passat dins el municipal de Manacor; reberent trofeus els menadors J.A. Riera, Margalida Fiol i Francesc Parera, cadascun el més destacat de la seva categoria.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris