cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
16°

Miquel Capó superà Mito Bosch en el Gran Premi CIM de cros

La participació en les categories base és encara poc nombrosa

El pobler Miquel Capó (ADA Calvià) s'adjudicà el I Cross Natura Parc Intersport, cinquena prova del Gran Premi de Mallorca de Cross, disputat als afores de Santa Eugènia. A partir dels primers metres, la lluita per la victòria es convertí en un duel entre l'atleta pobler i el menorquí Mito Bosch (Ramis Sastre).

Malgrat travelar el vencedor, ja que el recorregut resultà difícil, a causa de les pujades i baixades constants, Capó superà finalment el corredor del Ramis Sastre.

En faltar 1.40 minuts entrà Carles Martínez (Ramis Sastre), seguit del seu company d'esquadra Santos Martínez, Vicenç Ogazón (ADA Calvià) i Lluís Carmona (Ramis Sastre).

El segon lloc permet a Mito Bosch ampliar l'avantatge a la general del Gran Premi, sobre Lluís Carmona i Santos Martínez.
Hi hagué poques inscripcions en les categories júnior i juvenil, en què venceren Daniel José Ródenas (Manacor) i Toni Tugores (Colonya Pollença).

També resultà pobra la participació femenina. Fina Hisado (Opel Felanitx) repetí triomf en la correguda de les sèniors. Angustias Moreno (Manacor) continua dominant la categoria júnior. Ni hi va haver participació en promeses i només sortí un juvenil, Marta Corral (Manacor).

Alló més negatiu: lladres que varen actuar en el pàrquing.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris