algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
17°

'Trot Balear' donarà el trofeu al Millor Cavall de l'Any dimecres a Son Pardo

El termini per a l'entrega de butlletes finalitza diumenge a les 24.00 hores

Diumenge a les 12.00 hores del vespre finalitza el termini per a la recollida de butlletes del concurs del suplement Trot Balear. Durant els dos darres dies, la quantitat de butlletes arribades fins a la seu del Diari de Balears es pot qualificar d'espectacular.

El pròxim dilluns tindrà lloc davant un notari el sorteig d'un viatge a París per a dues persones entre totes les butlletes rebudes. Serà així dimarts quan es doni a conèixer a les pàgines esportives de Diari de Balears el nom del participant guanyador del viatge a París per tal que pugui presenciar en directe a l'hipòdrom de Vincennes el Gran Prix d'Amèrica.

Trot Balear aprofitarà la celebració de la tradicional Diada de Sant Sebastià el pròxim dimecres dia vint per fer lliurament del trofeu que acredita el millor cavall de l'any. El propietari del millor cavall de l'any, elegit pels lectors, rebrà una magnífica artística escultura d'Aligi Sassu.

Fins ara, i malgrat que resten encara centenarss de butlletes per recomptar, Vae Victis SE és fins aleshores el cavall més votat. El cavall manacorí té un lleuger avantatge sobre Alex Kid, Caster Kid i Alcon Blai, mentre que Uquileo, Charlote du Fort i Dafnis GS es troben una mica més enrere. En tot cas, el termini de recepció de butlletes no finalitza fins el pròxim diumenge a les 24.00 hores.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris