algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 14°
22°

Matas garantirà un finançament mínim al Mallorca, Ciutat d'Inca i Menorca BC

Reunirà pròximament els presidents dels tres clubs d'elit existents a les Balears

Jaume Matas té previst reunir-se pròximament "en principi abans que finalitzi el mes de gener" amb els presidents del Reial Mallorca, Ciutat d'Inca i Menorca Bàsquet.

Des de fa mesos, la Direcció General d'Esports, amb el suport personal del president Matas, prepara una fundació, amb capital públic i privat, per tal de oferir uns ingressos mínims als clubs d'elit de les Illes Balears. En tot cas, encara no està decidit de manera clara quina serà la fórmula emprada pel Govern balear per tal de donar suport al Reial Mallorca, Ciutat d'Inca i Menorca Bàsquet. Això sí, és segur que hi haurà finançament públic, però també ho és que la pretensió del Govern és canalitzar cap els clubs més representatius de les Illes inversió privada.

El Govern balear pretén amb aquesta iniciativa permetre que mai més pugui desaparèixer del panorama esportiu de les Illes un club d'èlite per qüestions econòmiques. El Govern, en principi, no garantirà el cent per cent, ni molt manco, del pressupost necessari per completar una temporada, però sí és segur que garantirà uns mínims que permetin la supervivència. Així, s'aconseguiria que clubs ara ja desapareguts com el Prohaci de bàsquet o el CV Palma de voleibol continuassin passejant el nom de les Balears.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris