algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
19°

Jesús Gil passà la nit a l'hospital

El batle de Marbella té problemes amb la freqüència cardíaca

El batle de Marbella i president de l'Atlètic de Madrid, Jesús Gil, restà la passada nit a l'Hospital Clínic Universitari de Màlaga, on roman des de la passada matinada, després d'alternar «xifres tensionals entre normals i francament patològiques, acompanyades de cefalees», segons l'informe mèdic emès ahir horabaixa.

El director mèdic del centre, Francisco Fortes, informà en conferència de premsa que la freqüència cardíaca de Jesús Gil «és variable en el context de la seva arítmia crònica» i que serà traslladat a un mòdul de custòdia «per a un millor estudi i control dels seus problemes tensorials i cardíacs».

Si segueix la mateixa evolució i no es produeixen ni millores ni empitjoraments importants de l'estat de salut, Gil podria quedar a l'hospital tres dies, indicà el director mèdic. D'altra banda, el seu fill i batle d'Estepona, Jesús Gil Marín, declarà després de visitar son pare al centre sanitari andadús que «estam molt preocupats per la salut del nostre pare, que arrossega un quadre clínic des de fa temps».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris