algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
14°

Alemany: «El Mallorca mai no ha tingut cap relació amb Marbella»

El fet que el jutge del «cas Gil» tengui previst cridar a declarar els pròxims dies l'expresident del Reial Mallorca Bartomeu Beltran, així com els exresponsables del Sevilla i el Betis no preocupa gens al conseller delegat Mateu Alemany. «El Reial Mallorca mai no ha tingut cap tipus de relació comercial, ni de cap casta, amb l'Ajuntament de Marbella», assegurà el conseller delegat mallorquinista.

Així mateix, Alemany explicà que el Reial Mallorca ha tingut, com és públic i conegut per tothom, relacions amb l'Atlètic de Madrid, però en cap ni una de les operacions hi ha intervingut per a res l'Ajuntament de Marbella. El consistori andalús, com se sap, ha patrocinat distints equips de futbol i de bàsquet, però mai no ho ha fet al Mallorca i ni tan sols no ha pagat mai cap de les tanques publicitàries existents al Lluís Sitjar.

D'altra banda, el conseller delegat explicà a Diari de Balears que el club ha obert una investigació interna per intentar aclarir que va ocórrer a la conclusió del partit i com és possible que una persona que porta una identificació de premsa pugui insultar i espitjar l'àrbitre del partit. Alemany va dir en aquest sentit que està descartat no permetre l'accés dels periodistes a la vorera del terreny de joc, però afirmà que es prendran les mesures necessàries perquè no es repeteixin els esdeveniments que varen tenir lloc diumenge.

Alemany també descartà la incorporació de nous futbolistes al primer equip.
D'altra banda, cal destacar que el jugador del Mallorca B Diego Tristán estarà quinze dies de baixa a causa de la luxació a l'espatla.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris