algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
17°

Gil confia sortir prest de la presó

El president de l'Atlètic agraí les mostres de solidaritat

El batle de Marbella i president de l'Atlètic de Madrid, Jesús Gil, traslladà ahir el seu agraïment a les mostres de solidaritat que està rebent de «milers de persones» des del seu ingrés a la presó d'Alhaurín de la Torre i expressà la confiança de poder fer-ho personalment «en molt poc temps» quan pugui abandonar el centre penitenciari».

Aquest fou el missatge que va tralladar el president matalasser a la seva esposa i els seus fills Jesús i Miguel Angel, que el varen visitar durant prop de dues hores a la presó d'Alhaurín de la Torre.

A la sortida del centre peninteciari, el batle d'Estepona, Jesús Gil Marín, manifestà: «En nom de tota la família i de mon especialment, el meu profund i sincer agraïment a totes les mostres de solidaritat i esper que en molt poc temps pugui traslladar-lo ell mateix als milers de persones que estan mostrant aquesta solidaritat».

Després de comentar que el seu pare es troba «perfectament», Gil Marín subratllà que la família vol «donar les gràcies a tots pel suport i només pretén que es reestableixi la normalitat el més aviat possible», indicà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris