cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
18°

Miquel Capó dominà Sa Llego des del primer fins al darrer metre

El pobler Miquel Capó (ADA Calvià) s'adjudicà amb claredat la cursa popular Sa Llego, disputada en el tradicional circuit de sa Pobla. La correguda arrenca 1983 amb 36 participants i el triomf d'Andreu Ramis (Hermes). Ahir hi participaren més de 310 atletes, entre ells un nombros grup de la tercera edat de la localidat.

El vencedor va deixar ja en els primers metres els altres competidors enrere i malgrat millorar el seu temps de l'any passat, 25.06 minuts, es quedà amb un registre de 24.26 per sota del rècord de Mateo Domínguez, 23.16 minuts (1988). El circuit, de gairebé 8 quilòmetres és totalment pla, peró selectiu.

En segon lloc, a 1.32 minuts del primer, entrà el menorquí Manuel Muñoz (Ramis Sastre), seguit de Jesús Berzosa (Filipines), Vicenç Ogazón (ADA Calvià) i Valentín Novo (Inca).

La primera dona va ser Danielle Dawuy (Ramis Sastre), amb un temps de 36.29 minuts.
Tots els classificats varen rebre el mateix obsequi, una gerra de ceràmica amb el nom del la cursa. I després de la competició se celebrà el tradicional berenar per tots davant el bar Sa Sini que cada any s'ocupa de l'organització d'aquesta popular prova.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris