cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
20°

Bob de Chassant guanyà l'estel·lar de Manacor

Castor Blai, amb M. Fornés, s'imposà a la concertada per a aprenents

Fluixa assistència de públic a la reunió d'ahir dissabte ja que el programa no convidava gaire que els aficionats es desplaçassin fins al Municipal de manacor. Es disputaren vuit corregudes sobre la distància general de 2.050 metres, destacant en primer lloc la victòria aconseguida pel favorit Dance Kid SV a la prova concertada per a poltres de tres anys que rodava a un bon ritme d'1.22.6, la mateixa velocitat que el segon classificat Devorador Mao, mentre que Detroit Hanover era tercer a 1.23.1.

Els dos exemplars de la quadra Ca'n Collet copsaren les dues primeres posicions a la cinquena cursa ja que Clara des Pla, amb Joan Antoni Riera a les regnes, guanyava clarament la cursa rodant a 1.23.3, mentre que Alis Royer, amb J. Santandreu, era segon a 1.24.6.

Queen Paula i Urnett es disputaren la victòria a l'esprint a la sisena cursa entrant per aquest ordre els dos amb un mateix crono d'1.22.1, mentre que Ularan Hanover aconseguia ser tercer precedint Diamond Speed que rodava a 1.21.4, ja que rendia un hàndicap de 50 metres.

La millor marca de la reunió l'aconseguia Vicadillo a la cursa estel·lar amb una marca d'1.19.6, tot i que aquest registre només li va servir per ser tercer, ja que el guanyador Bob de Chassant marcava 1.19.9 perquè sortia amb 25 metres d'avantatge i el segon que li donava 50 metres era Neldas Peak a 1.21.3.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris