nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
17°

NBA: Hi haurà Lliga

Els jugadors i els propietaris arribaren per fi a un acord

L'acord assolit ahir entre el propietaris dels equips de l'NBA i el sindicat de jugadors en un nou conveni col·lectiu salvà la temporada de 1998-99 que era a punt de ser cancel·lada. En un principi, la temporada començarà el pròxim 2 de febrer, tindrà una programació de 52 partits i no conclourà fins el mes de maig, unes dues setmanes més tard que el calendari original.

La notícia de l'acord arribà a només una hora de la votació dels jugadors sobre la darrera proposta dels propietaris i a un dia de la data establerta per la Lliga per a la cancel·lació de la temporada.

Stern i el cap del sindicat, Billy Hunter es varen reunir durant tot el vespre del dimarts i finalment trobaren una solució a l'atur laboral que ha viscut la LLiga des de l'1 de juliol.

Fins a la data, un total de 437 partits han estat cancel·lats i el total arribaria a més de 600 si es que la temporada no s'inicia el 2 de febrer.

De totes maneres, aquest acord assolit es troba ara a les mans dels comitès executius de les dues parts. El comitè executiu del sindicat, que compta amb denou membres, ha d'aprobar l'acord assolit per Stern i Hunter abans de dur-lo a una votació de tot el col·lectiu dels jugadors.

Per la seva part, la cambra de governadors de l'NBA es reunirà avui per analitzar els detalls de l'acord i no per cancel·lar la temporada com tenien previst abans de l'anunci de l'acord.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris