algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 12°
12°

De la Rosa desmenteix el seu fitxage per Arrows

El pilot català reconegué que hi ha negociacions

El pilot Pedro Martínez de la Rosa va desmentir ahir les informacions que el situaven com a pilot oficial de l'escuderia britànica de Fórmula 1 Arrows Grand Prix, encara que va reconèixer que existeixen «negociacions serioses».

Martínez de la Rosa negà que tengui un contracte amb l'equip Arrows llest per signar com s'ha publicat. «Desmentesc que l'equip i jo haguem arribat a un acord per córrer amb ells aquesta temporada 1999».

Fins i tot així, el pilot català reconeguè que «és cert que existeixen converses que poden fins i tot definir-se com a negociacions serioses entre l'equip, altres parts implicades i jo. Però no hi ha res concretat de manera definitiva encara i és temerari dir que ja està fet. Sota cap prisma no pot dir-se que el tema estigui tancat. És més, sabem que l'equip Arrows potser no pren les seves decisions finals quant al seu programa 1999 fins entrat el mes de febrer».

De la Rosa, que ja va tenir una presa de contacte amb l'Arrows a mitjan passat mes a Barcelona afegí que «sí que és cert que he estat convidat de nou per l'equip Arrows per provar el seu cotxe els 13 i 14 de gener a Montmeló. Això demostra que compten amb mi, que m'estan avaluant seriosament i que confien en mi. Per aquest motiu, en aquests moments no tenc cap altra preocupació que no sigui continuar treballant amb ells, guanyant-me la seva confiança i aprendre tot el que pugui en aquests entrenaments que amablement se m'ofereixen».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris