algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 14°
23°

Victòria del menorquí Mito Bosch a Manacor

Xisco Gomáriz (La Salle Manacor) s'adjudicà la cursa dels veterans

L'atleta menorquí Mito Bosch (Ramis Sastre) s'adjudicà el II Cros Club Atletisme Manacor, disputat en un circuit devora la torre dels Enegistes, puntuable per al Gran Premi de Mallorca de Cros.

Entre els altres vencedors, s'ha de ressaltar el veterà manacorí Xisco Gomáriz (La Salle) i a Fina Hisado (Opel Felanitx), primera de les dones.

S'ha de dir que a Manacor va ser molt baixa la inscripció dels juvenils, júniors i promeses, tant en les categories masculines com femenines. La categoria promesa femenina no comptà amb cap corredora inscrita.

En la cursa principal lluitaren Mito Bosch i el solleric Tòfol Castanyer (Colonya) per aconseguir el triomf, amb victòria final per a l'atleta menorquí. Darrere d'ells, entraren tres corredors del Ramis Sastre, Carlos Martínez, Lluís Carmona i Santos Martínez.

Pep Toni Forners (Ramis Sastre) s'adjudicà la categoria promesa i entrà en el lloc número 21 de la cursa.
El júnior Daniel José Ródenas (Manacor) i el juvenil Fernando Alonso de la Puerta (Palma) varen dominar amb claredat les seves categories.
La cursa de les dones, va ser també una lluita entre dues, Fina Hisado i Xisca Rosselló (Colonya); al final la corredora de l'Opel Felanitx superà la seva adversària.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris