algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
18°

Velmor Kerveyer s'imposa a l'estel·lar de Manacor

El quartet especial quedà sense encertant i deixà un fons de 420.000 pessetes per al dia dels Reis

Capvespre fred i regular assistència d'aficionats al municipal a la primera reunió de l'any que oferia un programa de vuit corregudes damunt una distància de 2.050 metres sense cap prova de caire especial. Malgrat això, les corregudes resultaren molt diputades i a quasi totes elles els registres dels guanyadors foren bons, de manera especial el que va aconseguir Elising Lady a la preestel·lar, que demostrava una gran superioritat entrant amb més cinquanta metres d'avantage damunt el segon classificat i aconseguint la millor marca de la jornada amb 1'20'3. Darrere ella es col·locaven Ara Bonne i Valogne.

La correguda estel·lar va ser dominada per War Dance la major part del recorregut, inclòs encarava la recta final en primera posició però aquesta distància que el separava de la meta va ser suficient perquè fos superat i quedàs sense classificar-se entre els primers. La victòria va ser per a Velmor Kerveyer que amb M. Riera realitzava un gran sprint i registrava 1'21'3 superant Brut de Sapricourt, Miss Gender i Neldas Peak.

A la correguda del quartet especial Candas Star després de dominar durant tot el recorregut s'impossava per davant de Coloso d'Etchou, mentre que el favorit Castor Blai només podia ser tercer i Agla completava un quartet que quedava sense encertant deixant un fons per a dimecres, dia dels Reis, de 420.000 pessetes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris