algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 14°
22°

Victòria de Miquel Capó a Inca

Fina Hisado superà Melina Sagrera en la popular cursa

El pobler Miquel Capó (ADA Calvià) s'adjudica amb claredat la XV Cursa Popular Pedestre de Sant Silvestre d'Inca que organitzà l'IMAF de l'Ajuntament de la ciutat.

El recorregut, uns onze quilòmetres, del poliesportiu municipal Mateu Canyelles passant per Moscarí per retornar al poliesportiu, amb moltes pujades i baixedes, va reduir ràpid el grup de favorits al triomf.

Miquel Capó demostrà que el segon lloc aconseguit fa uns dies en la cursa de «s'È», darrere Antoni Peña, no va ser per casualitat. El vencedor entrà amb un temps de 33'48 minuts, superant per 1'03 minuts el segon classificat, Miquel Àngel Coll (Palma). Sis segons més tard arribà el tercer, Guillem Moreno (Colonya). El primer local, Valentín Novo, novè, amb un temps de 37'26 minuts.

Fina Hisado (Opel Felanitx) superà Melina Sagrera (Ramis Sastre) i Rosa Córdoba (Inca).
Entre els veterans s'imposaren Antonio Jurado (A.V. Balears) en la categoria A, Vicenç Capó (Inca) en la B i Biel Orell (Colonya) en la C.
En les categories base triomfaren Adrià Cobos (Inca) i Marian Campillo (Inca); entre els participants cadets i juvenils, i Ismael Navarro (Platja de Palma) i Cristina de Bes (Inca) en infantils. Els més petits varen tenir un recorregut més curt, gairebé 3'5 quilòmetres.

Tots els participants varen rebre una camiseta i varen participar en un sorteig de regals.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris