algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

Núñez diu que vol la pau amb Cruyff

El president assegurà que el 98 havia estat un bon any per al Barcelona

Josep Lluís Núñez, president del FC Barcelona, està disposat a reconduir i signar la pau amb l'extècnic Johan Cruyff, després de més de dos anys de ruptura i malgrat que el dirigent desitja «obrir realment una nova etapa» recorda a l'holandès que «no es pot ser a missa i alhora repicar campanes».

Núñez, en un balanç de 1998, també es referia al fet que la qualitat de la plantilla servirà per sortir endavant i qualificà els grups d'oposició de «poc demòcrates» en no haver acceptat els resultats electorals.

«A Cruyff li vull obrir la possibilitat d'establir un diàleg que vagi més enllà dels seus dos partits d'homenatge, perquè crec que la unitat i la tranquil·litat són bones pel club», explicà Núñez, que aquests dies descansa a Puigcerdà.

«La meva disposició per cercar la pau és total, però una altra cosa és si Cruyff, mal aconsellat, cerca amb aquestes ofertes un hipotètic desgast de la presidència del club; aleshores la meva posició serà la de no permetre-ho», comentà. Núñez recorda, sobre la petició de Cruyff que rectifiqui les acusacions fetes pel president per arribar a acords, que «aquesta qüestió ha estat fallada una vegada per un jutge i no li han donat la raó».

Núñez qualificà 1998 «com un bon any» tant en la vessant esportiva com en l'econòmica i social. «Feia 39 anys que el Barcelona no aconseguia ambdues competicions, adjudicant-se Lliga i Copa en una sola temporada. És un bon pòrtic pel centenari», explicà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris