nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
19°

El Prínceps d'Espanya acull el I Campus de la Federació Espanyola

Andoni Zubizarreta n'és el coordinador

Dissabte s'inicià el I Campament de Futbol organitzat per la Reial Federació Espanyola de Futbol i que fins dimecres té lloc a les instal·lacions del Poliesportiu Prínceps d'Espanya.

Aquest campus està coordinat per Andoni Zubizarreta i està dedicat al perfeccionament de les qualitats dels més joves jugadors illencs, del qual se'n destaca la gran quantitat de participants. S'ha de ressaltar que es tracta d'una experiència pionera, que es pensa repetir en els mes de juliol de cada any a diferents lloc de l'Estat. Les jornades de feina són molt completes, ja que a més del treball sobre el terreny de joc, els jugadors assisteixen a xerrades sobre diferents aspectes del joc i també participen en activitats de caire lúdic o turístic i visiten diversos llocs tant de Palma com de la resta de l'Illa. Tampoc no hi poden mancar els típics concursos i competicions entre els diferents grups participants al campus.

Per demà està prevista una xerrada del mateix Andoni Zubizarreta que tractarà sobre la seva experiència en el món del futol durant la seva llarga i exitosa trajectòria. El campus finalitzarà el proper dimecres; una excursió al castell de Bellver i a la Seu posarà punt i final a uns intensos dies de feina.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris