cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
23°

L'Elefant Blau acudí al notari

L'oposició sol·licità un aclariment de les irregularitats econòmiques

El grup d'oposició barcelonista «Elefant Blau» presentà ahir un requeriment notarial mitjançant el qual sol·licita a la junta directiva del club que aclari les presumptes irregulatitats econòmiques comeses en la gestió dels darrers tres anys, segons denuncià l'esmentada plataforma blaugrana.

«Elefant Blau» acusà la directiva del Barcelona que l'endeutament del club és de 14.506 milions de pesetes, xifres que ha contrastat amb la presentació de sengles auditories, així com que era precís vendre jugadors per eixugar pèrdues.

«Els informes econòmics que hem presentat són independents i objectius. Reflecteixen una situació econòmica i financera suficientment greu com perquè el club no contesti», indicà Joan Laporta, portaveu de l'«Elefant Blau», qui demanà a la junta directiva «molta tranquil·litat a l'hora de estudiar els informes».

Laporta també es referí a les declaracions efectuades pel vicepresident Joan Gaspart que digué que l'informe presentat era «fals i un barbaritat», i que els components de la citada plataforma «es creuen que la gent és subnormal profunda».

«Els nombres son objectius, freds i caparruts, per la qual cosa aquest senyor (Gaspart) hauria de contestar amb nombres. Si reaccionà amb aquella visceralitat, tal vegada és que té mala consciència», agregà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris