algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 13°
13°

A Reynés no li agrada Contestí

El president mallorquinista discrepa de l'elecció del nou mandatari dels copropietaris del Lluís Sitjar

86908

Guillem Reynés.

No van per bon camí les relacions entre el Reial Mallorca i l'Associació de Copropietaris del Lluís Sitjar. Tot i que ambdues parts proclamen un apropament de postures quant a les seves distàncies, en tan sols dos dies les dues parts han mostrat a les clares que la situació no és gaire bona.

Si dijous era el nou president dels copropietaris del Lluís Sitjar, Miquel Contestí, qui en prendre possesió del càrrec manifestà que continuen sense haver arribat a un acord entre ells i el Reial Mallorca, ahir va ser Guillem Reynés, president del Reial Mallorca, qui es manifestà al respecte, durant la visita que va fer a Son Bibiloni. Reynés deixà clar que la distància és encara evident, en manifestar el seu enfrontament quant a les manifestacions de Contestí. «De cap de les maneres no puc acceptar que Miquel Contestí digui que el vertader mallorquinisme és als copropietaris del Lluís Sitjar. En absolut és així. Des de la meva situació estic intentant precisament fer del Mallorca una cosa de tots els mallorquins, i declaracions com aquestes porten a tot el contrari», manifestà.

A més a més, Reynés es mostrà contrari al fet que el president fos precisament Miquel Contestí, en manifestar que li hauria agradat més que sortís elegit, un «vertader» copropietari. «Jo esperava que fos triada una figura més tradicional dels copropietaris. Un fill o un nét d'un vertader copropietari fundador del Lluís Sitjar. De tota manera, la Junta va triar Miquel Contestí i ja ha donat mostres en anterior ocasions de ser un bon negociador, per la qual cosa esper que aviat arribem a un acord» explicà Reynés.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris