cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
23°

Empat en el Campionat d'Aprenents

Cesar de Saint Pol guanyà la desena edició del Gran Premi Revista Trot

Bona assistència de públic a la reunió d'ahir al Municipal de Manacor on es disputaven diveres proves de caràcter especial, la primera d'elles concertat per a poltres de dos anys en la qual s'imposava el favorit Dance Kid SV després de superar Didy Blai i Din Man HC, rodant a una mitjana d'1.24.7.

Accidentada va resultar la classificatòria per al campionat de Balears d'Aprenets, ja que només donada la sortida, F.J. Fernández patí una caiguda i el seu cavall Arrow SK quedà desbocat, fet que va motivar que s'anul·làs la sortida. Les conseqüencies per a cavall i menador no varen ser molt importants ja que després de poder controlar el cavall, aquest encara va participar en la correguda, que dominaren totalment Vampirolay, amb F. Fernández, per la corda, i Bacalao TR, menat per A. Salas, fins que en els darrers metres es disputaren la victòria sense que en sortís cap guanyador clar, ja que els jutges decretaren empat entre ells dos amb el mateix registre d'1.24.5. La tercera posició era per a Blackson, amb Pilar Estelrich, seguida per Si Puc, amb Xisco Parera.

La correguda estel·lar era guanyada clarament per la nòrdica My Best Valentine, que donava mostres de desfer-se bé en corregudes de mitja distància, rodant a 1.20.8 damunt 2.375 metres. Crisly, que rendia 25 metres d'handicap, era segon amb 1.20.2.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris