cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
19°

El Reial Mallorca guanyà l'any passat 800 milions de pessetes

Tots els membres del Consell d'Administració es reuniren ahir

El Consell d'Administració del Reial Mallorca, es reuní ahir en la seva totalitat, amb Antonio Asensio inclòs, per tal de tancar alguns punts i parlar-ne d'altres de gran importància per a l'entitat.

Així, donaren compte dels comptes anuals, que tal i com s'estipula a la llei s'han de tancar abans d'acabar l'any, i així ho feren en el dia d'ahir. Igualment explicaren, estudiaren i avaluaren l'estat econòmic actual del club, així com la situació esportiva.

Pel que fa a la primera, deixaren clar que ni de bon tros és encara per llançar coets, tot i que s'ha fet una bona passa per regularitzar el dèficit que hi havia, mentre que pel segon dels casos, va quedar clar, que no podria ser millor que ho és en aquests moments.

Altres punts que es posaren sobre la taula, va ser la visita dels delegats de la UEFA a Son Moix, o les primeres negociacions que s'han establert aquests dies amb l'entrenador Héctor Cúper per establir les primeres condicions quant a la seva renovació com a màxim responsable tècnic del primer equip.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris