cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
18°

La gran festa dels Criadors

L'Associació lliurarà diferents premis commemoratius

Avui vespre, a partir de les 21.00 hores, el restaurant Es Molí d'en Sopa, a Manacor, serà l'escenari de la festa anual que organitza l'Associació de Propietaris i Criadors.

El sopar-festa reunirà la majoria de criadors i propietaris de cavalls de Mallorca, i durant aquest es lliuraran diferents premis commemoratius als criadors i propietaris que hagin fet alguns mèrits concrets durant l'any. Així, es concedirà un premi del criador de l'any dels 3 anys a Joan Oliver, criador del guanyador del Gran Premi Nacional, Caster Kid. Dels 4 anys, el guardonat serà Toni Alorda, criador de Brandy Royal, que guanyà el Premi dels 4 anys, i dels 5 anys serà per a Joan Oliver per Alex Kid.

A més a més es lliuraran plaques commemoratives als propietaris dels cavalls que ostenten el rècord absolut d'importats, que serà per a Simó Galmés, propietari de Selfon, i a la categoria de nacionals, per a Joan Oliver, per Alex Kid. Així mateix es lliuraran plaques commemoratives als propietaris dels cavalls que tenen el millor temps de la temporada als 2, 3 i 4 i més anys nacionals, així com una altra per al propietari del cavall importat que enguany hagi fet el millor temps. Finalment, es donarà un altre premi a la quadra que més guanys ha obtingut durant la present temporada, que en aquesta ocasió ha caigut en la quadra Es Cabanells, de Simó Galmés.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris