algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
19°

Contestí: «Asensio mira pels seus interessos»

L'expresident critica la posició del Mallorca amb els copropietaris

L'expresident del Reial Mallorca Miquel Contestí és perfila com el successor de Damià Estelrich al capdavant de l'Associació de Copropietaris del Lluís Sitjar. Contestí és molt crític amb l'actitud del Reial Mallorca SAE respecte dels copropietaris del Lluís Sitjar. «És hora de posar les coses clares. És important no perdre la perspectiva i no oblidar que el Mallorca és una Societat Anònima Esportiva, propietat del senyor Antonio Asensio, que mira pels seus interessos», explica Contestí.

L'expresident mallorquinista critica la falta de diàleg de la SAE, alhora que titlla de ridícula l'oferta que va fer als copropietaris del Lluís Sitjar. «Asensio no fa les coses gens bé. No té una actitud dialogant. La proposta que va fer el Reial Mallorca als copropietaris és ridícula. La societat Anònima Esportiva ha intentat sempre jugar amb avantatge, però... Personalment, només deman dignitat», manifestà.

Contestí descarta, almanco de moment, la possibilitat de sol·licitar la divisió de la cosa comuna i aposta pel diàleg com a la gran solució. «Crec que, almenys de moment, no s'ha de pensar a sol·licitar la divisió de la cosa comuna i provocar la subhasta del Lluís Sitjar. La solució ha d'arribar per la via del diàleg. La solució és senzilla. Si no volen el camp, que se'n vagin i deixin el Lluís Sitjar. Si el volen comprar, per ventura hi pot haver un acord. Ara bé, què volem els copropietaris? Continuar com fins ara. Ni més ni pus. Poder anar a presenciar els partits del primer equip. No hi ha cap interès econòmic», assegura.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris