algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 15°
20°

Miquel Bestard, campió de Mallorca

David March, de només setze anys, aconseguí el títol de Primera

El Campionat de Mallorca d'escacs ha suposat una revolució dels més joves jugadors de l'Illa. Miquel Bestard, de desset anys, aconseguí el títol de Preferent, després de guanyar en la darrera jornada Josep Lluís Segura. El triomf de Joan Planas davant Antoni Pont situà l'esportista del Polerio en segona posició. Planas no aconseguí la primera posició, després de recórrer al tercer criteri de desempat. Lester Tattersall ha ocupat la quarta posició final, després de superar Tomàs Serra, que havia aconseguit cinc victòries consecutives.

A Primera, el jove David March, amb només setze anys, aconseguí la primera posició. March pactá taules amb Arturo González a la darrera jornada i ambdós jugadors aconsegueixen l'ascens, junt amb Gabriel Ramon i Pere Munar, que superaren Miquel Cerdó i Antoni Miralles. Baixen a Segona Mejuto, Puerto, P.J. Rosselló, Moyà i Ballester.

A Segona, Antoni Ducros, de 15 anys, va fer taules amb Onofre Veny i quedà campió. Junts amb Ducros obtingueren l'ascens a Primera Mir, Bonnín i Veny. Baixen a Tercera Bibiloni, Perero, Muniesa, Perelló, Segura i Núñez.

A Tercera, Juan Simó va perdre, mentre que Pau Albertí superà Antoni D. Martínez i obtingué així la primera posició. Pugen a Segona Albertí, Simón, Bonet, Seguí, Coll, Lladó, Mestre, Badia, Martínez, Morell i Ramajo.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris