nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 27°
25°

Xabier Clemente envià ahir un contundent missatge a Denilson

«Jugarà qui estigui en forma»

El nou entrenador del Betis, Xabier Clemente, deixà ben clar poques hores abans de la seva arribada a la capital andalusa, que té establert ja quina serà la fórmula que ha de fer servir el conjunt bètic per sortir del forat en el qual es troba actualment.

Xabier Clemente explicà diverses questions relacionades amb el càrrec del qual s'ha responsabilitzat. Així, va fer esment a Denilson de Oliveira, la gran estrella del Betis, sobre el qual explicà que sortirà al camp quan ell, com a tècnic, vegi que està en bona forma. «Denilson és un gran jugador i si demostra la qualitat que té no tindrà cap problema, però si per la raó que sigui no es troba bé, nosaltres hem de treure rendiment a la plantilla, per la qual cosa ell jugarà quan estigui en un bon nivell de joc. El Betis ha de treure endavant la situació que ocupa la seva plantilla, ja que la realitat és aquesta, que el Betis és el darrer i és perquè nosaltres no hem aconseguit guanyar. Si és molt bo o molt dolent només es pot demostrar al camp», va afirmar.

El tècnic de Barakaldo va comentar que el primer que farà quan entri al vestidor serà saludar a tots i escoltar-los. «Diuen que som dur, cosa que no és certa, som normal i és clar que a la vida s'ha d'escoltar i quan escoltes una cosa que no està bé, has de donar el teu punt de vista. Sempre n'he sortit bé de la meva relació amb el vestidor, no he tingut mai cap problema. Tant els jugadors com jo lluitarem pel mateix, a tots ens interessa guanyar doblers i guanyar partits, com millor vagi la institució millor ens anirà a nosaltres. El que sí és important és que els 25 del vestidor són absolutament iguals. Un guanyarà 500 i un altre 3, però tots tenen els mateixos drets i les mateixes obligacions», va sentenciar el tècnic.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris