cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 21°
22°

L'acord sobre les primes, més a prop

Quatre representants del filial es reuniren ahir amb Mateu Alemany

Encara no hi ha «fumata blanca», però és a prop. Ahir de capvespre els representants de la plantilla del Mallorca B (Maldonado, Pep Lluís Martí, Rondo i Mauro) es varen reunir amb el conseller delegat del club, Mateu Alemany, i el coordinador del futbol base, Tomeu Serra, per tal d'arribar a un acord en el tema de les primes.

En una reunió que durà prop d'una hora a les oficines del Lluís Sitjar, el club vermellenc va donar a conèixer als jugadors fins on pot arribar en aquest aspecte. Els quatre jugadors del filial escoltaren l'oferta del club, varen dir la seva i se n'ananaren. Ara el que han de fer és comunicar a la resta de la plantilla aquesta oferta del club i entre tots decidir si l'accepten o no. Tot fa pensar que sí, malgrat la gran diferència que hi ha entre el que ells demanaren en un principi i el que ofereix la directiva.

Els joves jugadors del filial demanaren uns 90 milions de pessetes per aconseguir la permanència, però el club no està disposat a donar-ne més que 35.

La necessitat de tancar com més aviat millor aquest tema, que s'ha allargat massa, fa que el Mallorca B doni el «sí» als trenta cinc milions. La problemàtica de les primres s'hauria d'haver tancat ja fa temps, ja que és un tema que abans que comenci la temporada se sap que s'ha de tractar i solucionar. Duim dos mesos de Lliga disputades i encara no hem arribat a un acord. Els jugadors es troben en una delicada situació en el campionat i ara mateix tenen el cap també en els doblers; per això s'ha de solucionar prest.

La pròxima setmana, a molt estirar dijous o divendres, els quatre representants de la plantilla del segon equip del Mallorca es tornaran a reunir amb Mateu Alemany i Tomeu Serra.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris