cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
21°

Miquel Crespí, tècnic del Balears, presentà la dimissió

L'enfrontament amb el coordinador dels filials, motiu de la decisió del tècnic

Miquel Crespí, el tècnic de l'Atlètic Balears, posà dissabte el càrrec en mans de la junta directiva, per tot un seguit de discrepàncies amb algun membre de la junta directiva.

Ja feia temps que es veia venir, ja que per a ningú no era un secret que pel coordinador dels equips base blanc-i-blaus, Jaume Fuster, el tècnic del primer equip, Miquel Crespí, no era sant de la seva devoció. Aquesta situació s'inicià des que l'experimentat tècnic, i extraordinàriament valorat per l'afició, arribà al club procedent de l'òrbita mallorquinista, on havia dirigit l'equip de Divisió d'Honor i el de Segona B.

El torcebraços que mantenien s'inicià tan aviat com Crespí suggerí a la Directiva que de moment, i fins que la resembra del camp no fos un fet, cap equip filial no entrenàs i molt manco jugàs cap partit a l'Estadi Balear. Per donar exemple, l'Atlètic Balears es desplaçà ahir dematí a Esporles per jugar un amistós, mentre que el conjunt de Primera Regional disputà el seu partit de lliga al camp annex.

Dissabte emperò, i contra tot pronòstic, el partit de l'equip juvenil contra el Soledat es disputà sobre la ja delicada gespa de l'Estadi Balear. Aleshores, els esdeveniments es desbocaren, ja que la reacció del tècnic no es va fer esperar.

Entorn a les vuit del vespre, i mitjançant una conversació telefònica, Crespí comunicà al vicepresident Fernando Miró, que des d'aleshores es considerava deslligat de la disciplina de l'Atlètic Balears, posant el seu càrrec a disposició de la Junta Directiva. I el que són les coses, en aquell moment Miró es trobava dialogant amb el president de l'entitat, Miquel Àngel Gómez.

Amb ambdós mantinguérem una petita conversació telefònica, de la qual es poden extreure tot un seguit de conclusions. La més important és que Fernando Miró s'uneix totalment amb la posició del tècnic i fins i tot insinuà que molt bé podria presentar la seva dimissió. Pel que fa al president, qui reconegué per cert trobar-se davant el primer gran «os» des que arribà a la presidència, manifestà la seva intenció d'arribar per tots els mitjans a un acord amb l'entrenador, a qui sol·licitarà la seva presència a la Junta extraordinària que aquest vespre se celebrarà a l'Estadi Balear.

Miquel Crespí arribà a l'entitat blanc-i-blava a mitjans de la temporada 1996-97, en substitució de Magaña. Aleshores, la seva arribada va servir perquè l'Atlètic aconseguís la classificació a la lligueta d'ascens a la Segona Divisió B. La temporada passada Crespí aconseguí el títol de lliga de la Tercera Divisió, encara que el desitjat ascens a la Segona Divisió B tampoc no es pogué aconseguir finalment. Aquesta temporada, i amb un equip molt reformat, el tècnic de sa Pobla ja ha tornat a treure uns excel·lents resultats i l'equip manté la mateixa filosofia de lluita i entrega, com tots els equips per on ha passat Miquel Crespí, un tècnic amb un gran caràcter.

En definitiva, la junta extraordinària d'avui pot ser definitiva de cara al futur més inmediat de l'Atlètic Balears.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris